Marlies (38 jaar):
‘Ik sla geen yogales over omdat ik voel dat het goed voor me is. Het geeft me energie en brengt rust. Juist het ‘aardse’ van de lessen spreekt me aan. ‘

Ted (47 jaar):
‘Voor mij hoort yoga bij een bewust leven. De yogales is een wekelijks rustpunt waarin ik aan mijzelf herinnerd word. Ook doe ik zelf dagelijks een paar oefeningen; om het lijf wakker te maken maar ook om een paar minuten voor mezelf te hebben. Ik vind het heerlijk.’

Dedy (83 jaar):
Ik ben met yoga begonnen rond mijn 70ste, ik moest wat gaan bewegen. Wat ik prettig vind aan yoga is dat je nooit over je grens hoeft te gaan. Daarnaast heb ik geleerd goed te ademen en me te ontspannen. En ondanks dat elk deel van je lijf aandacht krijgt, heb ik nooit spierpijn.’

Alice (71 jaar):
Ik doe al jaren aan yoga omdat het je bewust maakt van de energie in je lichaam en hoe je deze energie kunt gebruiken.
Yoga verbetert ook je beweeglijkheid van de gewrichten.
Je leert lichamelijke spanningen in je lichaam los te laten en je geest te ontspannen.
Dit kan door meditatie en ademhaling. Het helpt mij goed.
Ik hoop nog lang door te kunnen gaan met yoga.